A la cabina de l'Allnighter... MR FURIOUS

Avuí tenim una visita diferent a la nostra cabina, un selector que no respón al perfil habitual dels posa-discos que visiten el nostre espai, des de Castelló tenim el plaer de presentar-vos a Mr. Furious o El Suarez com es conegut habitualment, Mr Furious es el frontman de la banda Furious People, un combo de "High Energy Rock and Roll" com ells mateixos es defineixen i que practica una barretja de punk rock i rock and roll en la linea de bandes escandinaves com Helacopters, Turbonegro o The Flaming Sideburns. Avuí Mr Furious deixa a un banda el seu paper de tipus dur per contar-nos com es desenvolupa en la seva faceta com a posa-discos i mostrar-nos una sessió plena de Soul.




- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
Doncs, fou aproximadamente l'any 2008 al pub Distriz de Castelló, pub d'uns colegues on llançava una ma de tant en tant i aprofitava qualsevol estona  per a punxar música.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
Acostume a punxar amb cd's, encara que de vegades amb ordinador.

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
Tinc deverses sessions ja que tinc una gran quantitat de cd's de molts estils, segons on punxe puc punxar Soul/Funk, Soul/Funk/Swing, Punk Rock, Rock, Hardcore...

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? 
Lo millor es cuan punxes per a molta gent, sobretot si hi ha gent coneguda i a banda d'estar traballant, estás de festa amb amics.

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? 
Anecdotes la veritat que tinc molt mala memoria i no recorde. Peticions extranyes, doncs des de estar en un local de soul demanar-me temes de rock o pop fins estar a un local punk i demanar-me temes pop, es a dir invertir els estils, sense prendre atenció de que va la sessió o el local.

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Doncs fa poc he conseguit un parell de discos de Mfc Chichen bonissims, un altre de Vintage Trouble i un altre de Ben L'oncle Soul en el que he descobert un tema del que estic enamorat.

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit
Per començar la festa... Too Hard To Find (Ben L'oncle Soul)
Per calfar l’ambient... Jaqueline (James Hunter)
Per mantindre el foc viu... Sugarfoot (Black Joe Lewis)
El colofó... In The Moon (Brian Setzer Orchestra)
L’acomiadament... Sharon Jones - Stranger ''To My Happiness''

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew