Entrevista a... THE BELL BOYS

Des de València us presentem un banda 100% mod, The Bell Boys, els del Cap i Casal malgrat la seva curta trajectoria ja han donat un bon grapat de concerts arreu del territori, tot i oferint al seu públic un set carregat d'himnes modernistes, diversió assegurada.


- Conteu-nos breument la història de la banda, qui forma i d'on venen els membres de Bell Boys?
La banda la formarem per la necesitat de resucitar l'esperit del só dels 60 i dur-lo a les persones que el reclamaven a crits (nosaltres els primers). Començarem tres i la resta varen vindre com les rates d'Hamelin al R&B. I quins companys que hi arrivaren! No ens el podiem creure. 

- El compagineu amb algún altre projecte actualment?
Som full-time mods.

- En quins estils podriem dir es mou el so de la banda?
Som una banda mod, és a dir: el que de veres ens agrada es el R&B i el Soul. Què passa? Que el garage estil Sonics tambè ens agrada molt. Però básicament és qualsevol cosa que et faça ballar i no porte gomina. 

- Parlem-ne de referents, quins artistes influèncien clarament el grup?
Des d'el só de la Motown a la psicodèlia del 67 passant per el R&B dels primers Stones.. Ademès de bandes espanyoles com Bruno Lomas o Los Bravos, que tenen tot el nostre respecte. 

- Llavors de que es composa el vostre directe, covers o també teniu algún tema propi?
El repertori està plagat de covers, algunes obligades per la notorietat que supossarem a l'època com I Can't Explain, que la fem en castellà i sempre es una sorpresa per als nous asistents. I altres més rebuscades per a no tirar de topics.. I a més estem molt orgullosos de poder dir que tenim un repertori absolutament Who, de més de 25 temes que confeccionarem per conmemorar el 50 aniversari de la banda. Estem ja acabant 3 temes propis més un que presentarem la semana pasada al 16 Toneladas de Vàlencia, "Dirty R&B Beat City"

- Quants concerts porteu fins ara?
Portarem uns 40 concerts en un any i mig d'història de la banda. Hem tingut una acollida millor de l'esperada i el fet de que integrants de la banda es moguen per ambients mods i escuteristes, està clar que ajuda. 

- Quin es aquell que mai oblidareu?
Malauradament no recordem massa, però, si que es cert que abans del concert del 50 aniversari de The Who estavem prou emocionats. 

- Teniu el poder de la resurrecció, amb quin artista o banda compartirieu escenari?
Podriem dir que amb Otis Redding, vore la seua energía a l'escenari i com la contagiava al public crec que es la major pèrdua de la música Soul i una de les més grans de la historia de la musica en general junt a altres com Keith Moon, Lennon, Marriott... Però tocar el Mr. Pitiful amb ell seria el mes gran. 

- I amb quina backstage o post concert que no sempre va lligat a l'admiració músical, ja m'enteneu?
Crec que amb Led Zeppelin o directament haver estat al Rock and Roll Circus dels Stones. I després fer-li una visita a Lemmy, de Motorhead. 

- Teniu alguna gravació d'estudi o teniu pensat enregistrar en breu?
Varem gravar unes 30 versions i ara estem acabant els temes propis per a fer un EP que conste de covers i cançons nostres. 

- Alguna cosa més qua afegir, próximes actuacions...
Tenim dates tancades tot l'any al Black Note per fer diverses edicions del Mad for mod, una nit sancera de concert més sessió de Dj. A banda, en septembre tocarem al Rally scooterista del VSC (Valencia Scooter Club) en un cartel que per a tots els mods va a ser brutal, ja vereu... Podeu estar al corrent a les xárxes socials com Facebook, Instagram o Twitter (@thebellboysband)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew