Aquells trastets... SOUL VESPA TERRASSA


- Quàn neix l'escuter el Soul Vespa Terrassa?
El 29 de novembre del 2008 vàrem decidir posar en coneixement de tots els terrassencs i terrassenques, que estavan convidats a la presentació oficial del club, on es dona pas a una sortida scooterista al matí i va acabar amb una festa a la nit. 
Desde l´inici els fonaments de la SoulVespa són la passió per la música negra i als ritmes,cultura que fan honor a aquesta moto històrica. 

- Quanta gent ho forma a hores d'ara?
A dia d´avui comptem ambs un 80 socis, on gràcies a ells fem possible totes les activitats durant l'any. 

- Existeix un altre club per la vostra zona, en cas afiirmatiu en que us diferencieu?
En la nostra ciutat no hi ha cap altre club, potser els més propers els de Vespa club Sabadell, però no hi tenim relació...

- Quines activitats desenvolupa el club durant l'any, algún ralli anual, punxades etc.?
Les activitats que desenvolupem durant tot l´any són des de sortides mensuals, sortides ja classiques com la pujada a monserrat o la de festa major, dinars o sopars com l´entrega de packs als socis, calçotades, etc...

- Alguna activitat extra-escuterista?, es a dir que no tinga que vore amb les escuters però que us impliqueu a nivell de club.
L´entitat disposa d´un local on tots els dimecres ens reunim per fer-la petar i com no beure una bona cerveza artesana de "la mola". Aquest any ens hem estrenat amb la nostra 1ª Scooter Run, fusionant-t'ho tamb la 4ª edició del "Diegoestival" un festival de música negra i R&B que també organitzem. En el tema musical organitzem com ja et deia el "Diegoestival", així com diferentes punxades. Amb ja gairabé un any de vida tenim un nou projecte a terrassa, el Soul Pub, on s´ organitzen punxades, concerts, etc... en un ambient únic i molt nostre...aaaaaaai de tant en quant anem a buscar bolets!!!! 

- Llocs de desplaçament habitual dels membres del club (altres rallies, allnighters sonades etc.)?
En les sortides,ral.lies, etc que organitzen altres clubs i que tenim com a referència són les dels clubs de: St Jordi, Girona, Manresa, St Eugènia, Castelló, Hardcore, No Future, Roses Abril,Time for Losers, etc.

- El lloc més llunyà on s'ha desplaçat algún membre del club?
 Segurament algu del club es deu haver desplaçat ben lluny amb moto, però així i ara nomes recordo que una bona colla vàrem anar fins a Perpinyà i també fins a Portugal. 

- Algún club amb el que teniu estreta relació, col.laboreu junts etc. digam a modus d'agermanament.
Potser amb qui més "feeling" són amb la colla dels No Future, sense oblidar que tenim el presi dels presis, el senyor marc!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew