A la cabina de l'Allnighter... MAGRI SV (Soul Vespa Terrassa)

Com vam comentar a la darrera entrada del blog aquest any el Rhythm & Beach i el Castelló Scooter Crew uneixen forces, així doncs dins el wekender hi haurà una ruta escuterista per la comarca de La Plana i punxades amb representants de diversos escuter clubs, El Magri SV, serà un d'ells, així doncs el proper divendres 30 de setembre aquest vallesà estarà fent de PD en representació de la SoulVespa Scooter Club de Terrassa a l'Allnighter que tindrà lloc al Pub Terra de Castelló. 

- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
No recordo la primera vegada que em vaig posar en una cabina com a DJ, o sí? Formo part del col.lectiu Soulstyem des de fa una un bon grapat d'anys, fem sonar allà on ens deixen la millor música negra.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Estrictament vinil.

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys?
En les nostres sessions no falta mai el millor Reggae, Soul, Rocksteady, Northern Soul,.. De tan en tan em trobareu o bé posant música o bé fotent-me una Guinness al Soul Pub, local on organitzem diferents concerts, punxades i el que faci falta per deixar clar que Terrassa és negra!!

Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
Són molts els records, alguns de bons, d'altres no tant. Va haver un temps en què cada cap de setmana punxàvem en una famosa discoteca de Terrassa...

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...?
En un d'aquestes punxades que he comentat a les famoses discoteques, al jefe se li va ocórrer contractar unes ballarines...i bé, ja us podeu imaginar!! UNES "XONIS" BALLAN REGGAE,SOUL!! A SOBRE D'UN PODIUM!! Tot un espectacle, en fi! La màxima satisfacció com PD no és veure una sala plena, és veure a amics, companys, cares conegudes que han vingut a donar suport a l'escena. Els autèntics militants del Soul, del Reggae! Per mi això és "lo más"!! "y si no échale la culpa al boogie!!!" 

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món?
Entre les meves últimes adquisicions i, amb moltes ganes de fer-ho sonar, hi ha alguns singles de Tempations, The Shirelles, The Countours.. APA DONCS, Ens veiem divendres al Pub Terra! SEMPRE PERSONS!! KEEP THE FAITH!!

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:

Per començar la festa... Etta James-Seven Day Fool
Per calfar l’ambient... The Temptations-Ain´t Too Proud To Beg
Per mantindre el foc viu... The Hollies-Stay
El colofó... The Pioneers-Su Su Su
L’acomiadament... Jackie Ross-Selfish One

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew