A la cabina de l'Allnighter... PABLO HOTSHOTS (València)


- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
La primera vegada fou un cap de setmana qualsevol a l´Ateneu Popular del Carme, a València, potser l´any 2009 o 2010, per aquelles dates organitzavem festes de ska, rock, punk on la mitjana de edat eren uns 18 anys, però ja de forma més seriosa vaig començar a principis de 2015, al Juanita Club, a poc de traslladar-se al carrer Jesús de València,  els dijous hi havia cabina oberta i vaig començar ficant els cds de Julio, propietari del Juanita Club (gràcies por tot), i als pocs mesos vaig canviar de format i em vaig posr a punxar en vinil, aquest fet em va servir per enganxar-me a comprar la música i continuar punxant en aquest format.

 - Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Com he comentat abans des de fa un temps en vinil, preferisc 7",  pero al no tindre una colecció massa extensa em toca tirar de lp´s. I si es alguna festa fora del món jamaicà fins i tot he punxat amb cds o mp3 erò només quan al club o la sala on fan la festa no hi ha un altre remei que fer-ho així).

 - Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
Rocksteady, early reggae, ska, dels 60/70´s, soc de clàssics bàsics. Ocasionalment he punxat boogaloo, blues, garage, rock&roll, punk, oi!...per possar exemples, si la coda anava per ahí.

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? 
Com experiència la punxada al Rototom de la darrera edició, i el millor record és una de les punxades que feia a l´estiu, els dijous a un xiringuito de la platja del Port de Sagunt, al Why Not Beach? , que després ha pasat a dir-se Garbos Platja Bar, on hi havien al voltanat de 80 persones i un grup de 15 xicons acabaren ballant en calçotets, moguent el pantalons en l´aire com si fos un partit de fútbol.

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? 
Al Rototom, va petar un plat a meitat de la sessió, vaig haver de fer camí amb un plat durant un estona mentres el canviaven, vaig pasar molts de nervis(rialles). Com a petició extranya, mentres punxava  en acabar un concert d´Antipatiks a LaFigaTendra, s´apropaven cada dos per tres un parell de xicons que insistien en que ficara música electrònica, en concret hardtechno, la qual cosa que no va succeir evidentment. (rialles).

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Les últimes adquisicions han estat "Suffering Still" de Laurel Aitken i "Double barrel" de Dave and Ansell Collins.

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:
Per començar la festa... "Skinhead Train" Laurel Aitken
Per calfar l’ambient...  "Blazing Fire" Derrick Morgan
Per mantindre el foc viu... "Madness" Prince Buster
El colofó... "Simmer Down" The wailers
L’acomiadament... "The tide is high" The paragons o "Another Scorcher" The Tennors


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew