A la venda "Modern Hall" el nou treball de Pasapogas Hammond Quartet


La banda il.licitana formada per Jero Colomina (guitarra), Santi Vilella (bateria), Ricard Chumillas (saxo) i Ángel Soriano (hammond) van posar en circulació fa unes setmanes 500 còpies de "Modern Hall" un nou Ep integrat per quatre joies de soul jazz marca de la casa, una vegada més els alacantins han optat per l'autoedició i han enregistrat el treball sota el seu própi segell Tweed Jacket Records.
No podem parlar de consolidació com a músics perquè el integrants de Pasapogas Hammond Quartet tenen sobrada experiència en el tema, però si estem davant de la consolidació d'una de les millors bandes de Soul Jazz a nivell europeu, una d'eixes bandes que van creixen treball a treball on la qualitat s'evidencia en cada nota.
El disc obri amb "Modern Hall" tema que dona nom al treball i "Serie Z" per la cara A una delícia d'aquelles que es perd la linea divisòria entre el soul i el jazz. Per la cara be tenim "The Crocodrive" i "Palm Girl" en conjunt un fantàstic treball ple de jazz, latin i altres herbes.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew