MODERNISME ABORIGEN. SOM AIXÍ, EL LLIBRE un projecte de Natros Sols

Des de fa unes setmanes els companys i companyes de Natros Sols van encetar una campanya de micromecenatge a la web de Totsuma, el motiu fer realitat el llibre MODERNISME ABORIGEN, SOM AIXÍ, com tota campanya d'aquest tipus hi han diverses quantitats i recompenses per les que sumar-se, el llibre ha comptat amb diverses col.laboracions tant als textos com a les imatges, quan només queden dos dies del termini marcat es troben a punt d'assolir el projecte, només els cal una xicoteta espenta. Et sumes?


Si un dels símbols modernista és la diana, bé podem dir com ja s’ha escrit alguna vegada, que el modernisme aborigen és el punt central de trobada de seguidors, amants i entusiastes de la cultura seixantera i mod amb una vinculació clara i evident, una vinculació reivindicada amb la terra i amb l’entorn més immediat. Pel modernisme aborigen, l’Anglaterra dels 60 o els ritmes jamaicans són referent, però també i sobretot, ho és la cultura sixitie dels Països Catalans.
Modernisme Aborigen vol ser una publicació, que serveixi per ajudar a fer un marc del que ha estat i és el modernisme aborigen des de bàsicament tres eixos:

- Reflexions sobre la seva gènesi i història. 
- Relats d’experiències vitals i viscudes.
- Una proposta de biblioteca i discoteca, a més de recull documental del que ha donat de si el modernisme aborigen.

Per fer el llibre comptem amb la col·laboració de persones i col·lectius que es mouen i que fan rodar aquest món, del qual aquesta publicació que us presentem, no vol ser-ne la Bíblia sinó unes pinzellades, al més complertes possibles això sí, per fer-nos una idea del que és i ha estat el Modernisme Aborigen en un marc temporal que hem delimitat entre la primera Concentració Mod Catalana fins a l’Aplec d’Aplecs Modernistes a Constantí de 2016, que avui en dia, just a punt de celebrar el Segon Aplec d’Aplecs, esdevé un espai central del moviment així com físic, d’aquest àmbit territorial que volem i on ens volem explicar com són Els Països Catalans.

Modernisme Aborigen no s’acaba amb la publicació en paper. La xarxa, la finestra al món, esdevé clau i estem preparant un espai que ens permetrà recollir i mostrar la totalitat dels materials que hem recollit i dels que segur que es continuaran generant, perquè la roda no para!

Per motius tècnics, hem hagut de postposar l'edició del llibre i de les recompenses uns quinze dies, i no podrem fer la primera entrega a l'Aplec d'Aplecs Modernistes a Constantí l'1 d'abril tal com haviem anunciat. De totes maneres no us perdeu l'esdeveniment!. :-)

Per l'entrega del llibre i de les recompenses, ens posaremen contacte amb els sumadors per tal de concretar la millor forma d'entrega.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew