A la cabina de l'Allnighter... BOCACCIO 70

Bocaccio 70 és el nom que utilitza Vicent Broch per a les seves sessions. Nascut a Castelló porta ja una llarga trajectoria dintre del món de la música jamaicana, membre fundador de col·lectius com Rude Klub o Jamaican Memories, les seves sessions és caracteritzen pel respecte a la música Jamaicana dels anys 60 i 70 sense oblidar-se mai dels grups més actuals, així com d'altres sons com el Soul o el Latin.


- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on?
Contant que aquest any 2017 celebrem 15 anys amb Jamaican Memories, el col·lectiu del qual forme part, i que un parell o tres d'anys abans ja organitzàvem els nostres primers concerts i festes, amb un altre col·lectiu anomenat Rude Club, doncs uns 18 anys portem en la bretxa.
Doncs la veritat, no recorde molt be quina fou la primera vegada que hem vaig animar a posar discos, però una de les primeres que recorde es al Casal Jaume I de Castelló.

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions?
Si que és cert que les primeres voltes que hem vaig llaçar a seleccionar temes ho feia amb cd's però ben prompte aplegà la bogeria del vinil que ja m'acompanyat sempre. Això si, no tinc cap inconvenient en barrejar en les meves sessions tant 12", 10" o 7"

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? és l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys? 
La música jamaicana sempre ha estat la base del meu interès per aquest món i gràcies a ella el meu coneixement s'ha estès a altres sons com el Soul, Latin Jazz o Bogaloo.
Ara mateix quan tinc l'oportunitat de punxar, m'agrada decantar-me pels sons jamaicans però més actuals, 80's, 90's fins al dia d'avui, sembla que quan vas a una festa a ballar ska, reggae o rocksteady sols poden sonar grups dels anys 60's, 70's, pense que hem de canviar una mica aquest concepte. Seria molt interessant que els selectors començaren a llençar discos més actuals en aquests tipus de festes.

- Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys?
Difícil quedar-se amb alguna. Són moltes bones experiències en aquests anys, molts llocs recorreguts, moltes congues i amistats arreu de l'estat. Molts bons records amb els germans de Bredda, Liquidator, Red Mussel Crew, Sindicato Soulcialista...
A la fi quan millor et sents és quan llences un tema i el públic respon ballant fins a quedar-se exhaurit.

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...? Milions!! Desde acabar punxant amb un sol altaveu a causa del fet que algun bolinga efusiu cau a sobre de l'equip de so, tancament de sessions jugant al joc de la cadireta...

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món?
Doncs mira aquestos són els tres últims discos que han aplegat a casa:
The Limboos - Limbootica - Peniman Records
Casino Royale - Ten Golden Guns - Mud butcher Records (Aquest és una reedició de la primera banda de Giuliano Palma)
Penguins X/Reggae per Xics (Hem de començar a educar les futures generacions, jejejej)

-Top five, 5 temes per a cada moment de la nit
Aquesta és difícil... en el moment en el qual estic potser foren aquestes:
Per començar la festa... Dr.Calypso - Tribut a Tommy McCook
Per calfar l’ambient... The Slackers - Married Girl
Per mantindre el foc viu... David Hillyard & The Rocksteady Seven- The Fool
El colofó... La Thorpe Brass - I‘ll Join You Later
L’acomiadament... Ruben Lopez & The Diatones - I Wanna Go Home


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew