A la cabina de l'Allnighter... ÍCAR IRANZO (Especial 5é Rhythm & Beach- Castello Scooter Meeting)

Continuem centrats en la 5ª edició del Rhythm &Beach i el Castelló Scooter Meeting que tindrà lloc a Castelló el pròxim cap de setmana. El dissabte 23 de setembre en acabar la ruta escuterista tindrà lloc el dinar de germanor al restaurant Ruta 175, durant aquest diversos djs s'encarregaran de posar la banda sonora a l'esdeveniment, un d'aquests PD serà Ícar Iranzo qui es desplaçarà des de La Sènia (El Montsià) amb la seva maleta carregada de pindoles per l'ocasió.



- Quants anys portes mostrant la teva música al món? quina va ser la primera vegada i on? 
No te sabria dir quan vaig començar, tinc lo defecte de voler-me apoderar dels jacks de totes les festes -per improvisades que sigon- a les que assisteixo, hahaha Parlant més seriosament, sóc molt novell darrera dels plats. Malgrat haver anat fent alguna sessió en CD des de fa anys, la primera sessió en vinil -este format que mos té enamorats- va ser a l'Aplec Modernista del Sénia del 2015 

- Quin o quins formats de reproducció prefereixes a les teves sessions? 
M'agrada encadenar cançons en qualsevol format, però per a una ocasió com el Rythm&Beach no puc fer altra cosa que traure a passejar els vinils! Malauradament, la meua col·lecció no és tan nombrosa com voldria, així que solc punxar tant singles com LPs, de l'edició que puga permetre's la meua pobra butxaca. 

- Quin es l'estil principal a les teves punxades? es l'únic o també t'introdueixes en altres terrenys?
 Me costa moltíssim centrar-me només en un estil, sóc massa aficionat a l'ecleticitat! Normalment me trobareu començant en música negra, siga jazz, soul i les seues derivacions llatines o música d'arrel jamaicana, però sempre acabo aventurant-me al garatge, la psicodèlia o inclús el disco!

 - Quina ha sigut l'experiència més significativa o el millor record de tots aquestos anys? Probablement siga haver punxat -en qualsevol ocasió- a l'Aplec Modernista del Sénia, esta última edició en una càrrega simbòlica important. És un esdeveniment magnífic, que realment engresca a gent nova a l'escena i on sempre xalem pels descosits. Des d'aquí cal agraïr tota la faena que desinteressadament fa molta gent, en especial el nostre modfather Robert Abella! 

- Una anecdota durant una sessió que no oblidaràs mai, alguna petició extranya...?
 Fa poc vaig punxar al Flash, lo genial pub d'un amic del poble, i entre cançó i cançó vaig sentir a dos xiqüeles comentant "Trobo que esta nit no posaran Despacito...". Va ser tan sincer com cert. 

- Quines han estat les teves últimes adquisicions i que estas desitjant mostrar al món? 
Este any passat vaig estar vivint a Gènova i vaig poder trobar alguns discos italians que fan molta patxoca, però la meua última adquisició que desitjo fer rodar és el "Cuéntame cosas tuyas" de Los Ros, recentment editat pel segell Madmua records.

 Top five, 5 temes per a cada moment de la nit:
- Per començar la festa... Riccardo Del Turco - Figlio Unico. Una bossa nova italiana fineta i molt elegant. 
- Per calfar l’ambient... Curtis Mayfield - If There's a Hell Below We're All Going to Go. Un clàssic funk en una lletra magistralment crítica. 
- Per mantindre el foc viu... The Furtivos- No puedo aguantar mas. Garatge fet a Aragó en l'energia més pura. 
- El colofó... Los Negativos - Moscas y arañas. Grup pel que sento devoció, este hit és una joia! 
- L’acomiadament... The Yardbirds - Heart full of soul. Tot i haver-se fet mil versions d'esta cançó, cap com la original! 
- Un tema que sonarà obligatòriament al Castelló Scooter Meeting? Madness - Embarrassment. Ja que estem a una festa escuterista haurà de sonar algo de Two Tone!

Potsc consultar l'agenda sencer mitjançant el següent enllaç: 5é R&B - CSM


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew