Entrevista a... THE OLDFASHIONEDS




- Quan i on naix The Oldfashioneds?
Oldfashioneds va a naixer a l'hivern de 2012 - 2013 en els carrers de València en una reunió informal entre Edu Altariba, Pablo Muñoz (impulsor de la idea) i Sergio León.

- Se que haveu participat en bandes clàssiques de l'escena jamaicana a València com ara Jah Macetas, però en quins altres projectes participen a hores d'ara els membres de la banda?
Els membres de Oldfashioneds participen en altres projectes com MedRoots, Red, Gold and Green, Jamaican Coffee y les seues carreres individuals com Pablo Muñoz, Payoh Soulrebel I Edu Altariba.

- Sou un conjunt regular o només es junteu de forma puntual?
Som un conjunt regular que es junta puntualment cada Nadal per oferir una serie de concerts per a festejar el seu amor per els classics del rocksteady i l'early reggae.

- Conteu per qui no us ha vist mai en directe, que és exactament The Oldfashioneds i en que s’inspira?
Ens inspirem en l'epoca del 69 al 75 dins de la música jamaiquina de la escena británica i també de la propia Jamaica.

- Només he tingut ocasió de vore-vos en directe en una ocasió, en aquest cas només feieu servir una guitarra clàssica per acompanyar les vostres veus, és així sempre o en alguna ocasió us feu acompanyar d’una banda al complet per als vostres directes, conteu-nos breument com funcioneu habitualment per als directes.
Oldfashioneds som tres homes, una guitarra i cap futur. Ocasionalment contem amb l'ajuda de Ales Cesarini  al baix i Pere Munuera  a la batería, així com altres vegades col.laborem amb altres músics com la gent de Mango Wood de Madrid.

- En què es basa el vostre repertori, teniu composicions pròpies o us centreu en els clàssics, alguna adaptació de fora de la música jamaicana, com per exemple algun grup vocal de soul? 
Tenim algú tema propi, pero per damunt de tot fem versions, tant dels classics del rocksteady i del reggae com del soul americà.

- Teniu pensat enregistrar material com a The Oldfashioneds?
Pot ser que en un futur isca un 7" amb un parell de can¢onsoriginals d'Oldfashioneds amb un segell madrileny anomenat Respect Records.

- Com veieu actualment l'escena jamaicana a la ciutat de València en les diverses vessants? una mena de repàs rapid en quant a locals, promotors etc. 
L'escena va molt be ací a la comunitat ple de bandas i de projectes, aunque no tan be de iniciatives i de facilidades als locals.

- Conteu-nos quins projectes teniu per al futur tant per a Oldfashioneds com per a la resta de projectes personals?
Els projectes futurs son sobreviure com se puga i continuar fent música junts cada Nadal.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIQUEL INJECTION, The Scorcher crew